Samen verder met Pour Elle
Christ Smulders bouwt aan de toekomst

Het is u misschien al opgevallen. Er zijn verbouwingsactiviteiten rondom de winkel van Christ Smulders aan de Burgemeester Verwielstraat in Oisterwijk en die gaan nog wel even door. De winkels van Christ Smulders en Pour Elle worden samengevoegd tot één winkel die doorgaat onder de oude vertrouwde naam Christ Smulders. Feestwinkel Oisterwijk blijft apart bestaan en ook die wordt verbouwd. Tijdelijk zit Feestwinkel Oisterwijk aan de Dorpsstraat 16 in Oisterwijk (voorheen Weekends Only).

Hans en Marjo van Kasteren zijn de drijvende krachten achter de nieuwe winkel van Christ Smulders en sinds begin van het jaar is dochter Pauline hen komen versterken. Samen met zes medewerkers vormen ze het Team Christ Smulders.

Door Ans Vekemans

Marjo en Pauline vertellen over de achtergrond van het samengaan van de twee winkels: ”“Na de verbouwing hebben we 400 m2 oppervlakte voor de samengevoegde collecties van Christ Smulders en Pour Elle. Dat betekent een groot assortiment onder één dak, zoals bijvoorbeeld vijftig verschillende merken lingerie. Onze collecties lingerie, ondermode, badmode, babykleding en fournituren blijven dezelfde. Ook de cadeaubonnen en tegoedbonnen blijven geldig. Wat ook niet verandert is het klantenspaarsysteem en we kunnen de eerdere aankopen blijven inzien. We gaan de nieuwe ruime winkel praktischer en efficiënter inrichten waardoor we nog betere service aan onze klanten kunnen verlenen. Zo komen er ruime paskamers, die ook rolstoeltoegankelijk zijn. Tegelijkertijd willen we graag de sfeer die de klanten van ons gewend zijn behouden. We blijven dezelfde dorpswinkel waar nog tijd is voor een praatje en een kopje koffie.”

Mamacare protheses

”De collectie mamacare komt gewoon in de winkel te hangen. Zo kunnen de klanten laagdrempelig shoppen en ons advies vragen. Er is een eigen pasruimte voor mamacare. We zijn gespecialiseerd in borstprotheses en hebben voor ieder borstprobleem een oplossing, denk bijvoorbeeld aan verschil in borstgrootte. Buiten de openingstijden een afspraak maken voor advies is ook mogelijk. Ook op internet zijn wij te vinden. Kijk hiervoor op ondermodeshoppen.nl of christsmulders.nl.”

Opening

Begin september 2024 opent Christ Smulders aan de Burgemeester Verwielstraat de geheel vernieuwde winkel. ”De opening zal met feestelijkheden gepaard gaan. Houdt daarvoor de website, Facebook en de Nieuwsklok in de gaten. De Feestwinkel die tijdelijk aan de Dorpsstraat 16 zit, komt dan ook weer terug als winkel naast ons in de Burgemeester Verwielstraat.”

 

Vlnr: Hans van Kasteren, Pauline van Kasteren, Marjo van Kasteren