Kledingreparatie

Voor alle kledingreparaties kun je terecht bij Christ Smulders in Oisterwijk. Bij Christ Smulders is er 1 coupeuse in dienst en daarnaast kunnen al onze verkoop stylistes kleine kledingreparaties uitvoeren. Denk bij kledingreparaties aan het repareren van een rits tot en met het op maat maken van jou trouwjurk.

Reparatie van ritsen

Het repareren van ritsen komt veelal neer op vervangen van de rits, maar let op: zijn alle tandjes van de rits in de jas of vest nog heel? Dan kunnen wij in 9 van de 10 gevallen de rits repareren. Dit doen wij door het opzetten van een nieuwe trekker. Hierbij is het belangrijk dat de bus en inbus onderaan de deelbare rits nog intact zijn. Twijfel jij hierover? Kom eerst langs met het kledingstuk, zodat wij kunnen bepalen of reparatie mogelijk is. Een nieuwe trekker kost € 7,-, daar kun je nog niet eens een nieuwe rits voor kopen. Mocht het zo zijn dat de rits toch vervangen moet worden kun je jouw kledingstuk bij ons achterlaten. Wij zoeken samen met jou de nieuwe rits uit en dan zorgt onze coupeuse ervoor dat de rits als nieuw in de jas wordt gestikt.

Wat kunnen de coupeuses allemaal repareren?

Er is door de laatste ontwikkelen veel mogelijk op het gebied van repartie. Zo bestaat er repartiedoek om scheuren mee te kunnen repareren in bijvoorbeeld spijkerbroeken. Heb jij een kruipend kind die steeds weer zijn broek kapot kruipt, of zo’n hippe gewassen spijkerbroek die je al kapot koopt? Laat deze nu verstevigen of repareren door middel van het repartiedoek. Deze reparatie wordt zo onzichtbaar mogelijk uitgevoerd en het reparatiedoek wordt gekozen in de dicht bijkomende kleur van de broek.

Ook het inzetten van nieuwe zakken in ieder kledingstuk is mogelijk. Ben jij nog verknocht aan jouw winter- of zomerjas en ziet de buitenkant er nog top uit, maar is de voering versleten? Kom dan nu nog langs en wij voorzien jouw jas of ander kledingstuk van een nieuwe voering. We zullen samen kijken in hoeverre het kledingstuk voorzien moet worden van een nieuwe voering.

Kleine kledingreparaties

Zijn er kleine stiksels los, een knoop van het kledingstuk of een beugel gebroken van de bh? Dit zijn allemaal kledingreparaties die snel te verhelpen zijn. Als het toelaat qua tijd zetten wij de knoop direct voor u aan, maar meestal duren deze kleine kledingreparaties 2 werkdagen.

Kledingveranderingen

Het inkorten van broeken is voor ons dagelijkse kost. Het is hierbij mogelijk om de originele zoom terug te laten zetten. Wist je ook dat het in veel gevallen mogelijk is om broeken te verlengen, dit eventueel met stootband om de zoom te verstevigen. Ook het inkorten van mouwen van welk kledingstuk dan ook is mogelijk. Wil je dat de split terugkomt dan regelen we dat.

Heb jij een broek waarvan de tailleband te strak of te los zit? Daar kunnen wij wel iets mee. Wij kunnen namelijk broeken uitleggen en innemen. Dit kan niet alleen bij broeken, maar ook bij rokken, jurken, blouses of colberts.

Bij Christ Smulders kun je terecht voor alle kledingreparaties en kledingveranderingen. Heb jij vragen over een kledingstuk of het mogelijk is om te repareren? Kom er even mee langs en wij kunnen direct vertellen wat de mogelijkheden en kosten zijn.

Diverse kledingreparaties

Omdat wij al jaren ervaring hebben met kledingreparties kunnen wij zo veel mogelijkheden aanbieden. Daarnaast verkopen wij ook fournituren, dus de oplossingen liggen voor ons bij de hand. Zo kun je bij ons een setje drukkers kopen, maar je kunt de drukker er ook in laten zetten. In sommige gevallen kunnen wij deze kledingreparatie direct uitvoeren, in ander geval duurt zal dit 1 werkdag in beslag nemen. Wist je dat wij ook nog steeds stofknopen kunnen maken? Handig als je zelf een kledingstuk aan het maken bent, waarbij je een knoop wil in dezelfde stof.

Contact opnemen

Heb je vragen over kledingreparaties of wil jij passend advies? Je kunt bellen tijdens openingstijden naar 013-5282125, met ons chatten via Facebook, of een e-mail sturen naar webshop@christsmulders.nl.