Oisterwijk

Christ Smulders is gelegen in het centrum van Oisterwijk. Deze stad ligt in Noord Brabant en heeft circa 20.000 inwoners. Oisterwijk ligt tussen de steden Tilburg en Boxtel en is omgeven door plaatsen als Moergestel, Oirschot, Haaren, Berkel-Enschot en Udenhout. Mensen vanuit de wijde omgeving bezoeken Oisterwijk voor de prachtige, historische kern, leuke en exclusieve winkels, de mooie natuur en/of voor de vele terrassen. Christ Smulders is dan ook trots om al decennia lang gevestigd te mogen zijn in dit prachtige plaatsje. Wanneer kom jij Oisterwijk bezoeken?

Parel in ‘t groen

Oisterwijk is gelegen tussen de bossen. Daarom noemen ze Oisterwijk ook wel de parel in ’t groen. De Brabantse plaats heeft veel wandel- en fietsroutes waarmee je de natuur van Oisterwijk en omgeving kunt ontdekken. Maak een wandeling of fiets door de bossen en bekijk de vele parels van Oisterwijk. Stop onderweg bij een van de vele terrassen die Oisterwijk kent om een drankje te drinken en een hapje te eten. Want geloof het of niet: met ruim 6000 terrasstoelen heeft Oisterwijk het grootste terras van Nederland. Het is dan ook niet moeilijk om een eetgelegenheid te vinden. Ook niet in de buitengebieden.

Oisterwijk: leukste stad van Nederland

In 2017 is Oisterwijk door Zoover uitgeroepen tot de leukste stad van Noord-Brabant. De plaats kreeg gemiddeld een 8,9 van de reviews op de website. En dat is niet voor niets, want Oisterwijk heeft een bruisend centrum vol terrassen, maar ook circa 130 winkels. Van grote, landelijke winkelketens tot kleinere en exclusieve winkels. Zoals Christ Smulders. Mensen komen van heinen en verre naar Christ Smulders voor onder andere:

Iedere eerste zondag van de maand is het koopzondag in Oisterwijk. De winkels zijn dan geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is Christ Smulders dan ook geopend. Ook is het iedere vrijdagavond koopavond. Wij zijn dan geopend tot 20.00 uur. Wanneer bezoek jij Oisterwijk?

Evenementen

Naast de vele bezienswaardigheden die Oisterwijk kent, worden er ook regelmatig evenementen gehouden in en om Oisterwijk. Een gezellige kermis, een drukke jaarmarkt, modedag of een concert: Oisterwijk organiseert het. Of je nu uit de buurt komt of niet: Oisterwijk is de moeite waard eens te bezoeken. Vergeet dan niet onze winkel te bezoeken. Onze medewerkers staan met een grote glimlach voor je klaar.