Schoenmaker

Christ Smulders Oisterwijk werkt nauw samen met Schoenmakerij Bas in Boxtel. Deze schoenmaker kan alle schoenreparaties uitvoeren. Zolen en hakken, lijm en stikwerk en voering repareren of vervangen in diverse soorten materialen is allemaal mogelijk. Gun je schoenen een 2e leven, want weggooien is zonde! Schoenen die nog steeds lekker lopen, maar volledig zijn versleten kunnen door de schoenmaker vakkundig gerepareerd worden. De buitenkant en de binnenkant van de schoenen zien er weer als nieuw uit als deze bij schoenmakerij Bas zijn geweest.

Levertijd van schoenreparaties bij de schoenmaker

De verwerking van de schoenreparaties duurt gemiddeld 3 werkdagen. Het ligt eraan op welke dag de schoenen in de winkel in Oisterwijk gebracht worden. Worden de schoenen op dinsdag, woensdag of donderdag gebracht, dan zijn de schoenen op de eerst volgende dinsdag retour. Worden de schoenen gebracht op vrijdag, zaterdag of maandag dan zijn deze schoenen op de eerst volgende vrijdag terug in Oisterwijk.

Wat kan de schoenmaker allemaal repareren?

Schoenmakerij Bas is gespecialiseerd in het repareren van vele topmerkschoenen. Zij kunnen van alles maken, van het vernieuwen van hakken en zolen tot een complete verbouwing of metamorfose van schoenen en/of laarzen, zowel voor heren als dames en kinderen. Jarenlange ervaring, enthousiasme en vooruitstrevendheid in het ambachtelijke vak zorgt ervoor dat zij al vele titels hebben gewonnen. Niets is deze schoenmaker teveel, waardoor ze ook open staan voor uitdagende reparaties. Er worden zelfs originele hakken aangebracht op schoenen van de merken Van Bommel, Van Lier, Greve, Santoni et cetera. Ook allerlei reparaties aan tassen en ander kleine lederwaren kunnen zij voor u maken. Kortom eigenlijk alles is mogelijk.

Naar de schoenmaker met bergschoenen

Voor bergschoenen is het erg belangrijk dat deze comfort bieden en van goede kwaliteit zijn. Bij het klimmen worden de voeten extra belast en daarvoor is het extra belangrijk dat de bergschoenen voldoende ondersteuning biedt. Contact met de ondergrond door een zool met goede grip is hierbij een vereiste. Bij de schoenmaker Bas wordt er gebruik gemaakt van ontwikkeld klimrubber van Vibram. Dit materiaal is slijtvast en bevat alle gewenste eigenschappen voor een goede ondergrond tijdens het klimmen. Schoenmaker Bas brengt de merken Lowa, Meindl, Hanwag en Dachstein met goede grip en waterdichte naden in originele staat terug.

Naar de schoenmaker met laarzen

Wat kan er allemaal kapot gaan aan een paar laarzen? De schoenmaker kan het allemaal repareren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een nieuwe rits, een nieuwe zool of nieuwe hakken. Niet alleen reparatie is mogelijk, maar ook voor het innemen of uitleggen van de schacht kun je terecht bij de schoenmaker. Dit is ook allemaal mogelijk bij paardrijlaarzen.

Print de flyer uit, vul hem in en neem hem mee naar Christ Smulders, zodat jij van een leuke korting kunt profiteren! Klik hier voor de actieflyer!